Phonesites: Nggawe Situs web Sales Funnel lan Landing Pages ing Menit Nggunakake Telpon

Iki bisa uga nesu sawetara wong ing industriku, nanging akeh perusahaan mung ora duwe model sing ndhukung investasi menyang penyebaran situs lan strategi pemasaran konten sing akeh. Aku ngerti sawetara bisnis cilik sing isih mbukak lawang-lawang utawa gumantung saka tutuk kanggo ndhukung bisnis sing apik banget. Phonesites: Bukak Kaca Ing Menit Saben bisnis kudu ngimbangi wektu, gaweyan, lan investasi pemilike kanggo ngasilake proses dodolan sing paling efisien.

Cara Nggawe Kampanye kanthi Adeg Cuaca Kanthi Cepet Ora Katrampilan Coding

Sawise adol Jumuah Ireng, kegelisahan blanja Natal, lan adol pasca Natal, kita lagi mangsuli mangsa adol sing paling mboseni - adhem, abu-abu, udan lan salju. Wong-wong padha lungguh ing omah, tinimbang mlaku-mlaku ing mall. Panaliten dening ekonom ing taun 2010, Kyle B. Murray, ngandhakake manawa cahya srengenge bisa nambah konsumsi lan kemungkinan nggunakake. Semono uga, yen mendhung lan adhem, kemungkinan ngentekake mbuwang sithik. Menapa malih, ing

Transformasi Digital: Nalika CMO lan CIO gabung, Kabeh Wong Menang

Transformasi digital dipercepat ing taun 2020 amarga kudu. Pandemi iki ndadekake protokol jarak jauh sosial perlu lan ningkatake riset produk online lan tuku kanggo bisnis lan konsumen. Perusahaan sing durung duwe kehadiran digital sing kuat kepeksa berkembang kanthi cepet, lan para pimpinan bisnis pindhah kanthi nggunakake arus data interaksi digital sing digawe. Iki bener ing ruang B2B lan B2C: Pandemi kasebut bisa uga duwe peta dalan transformasi digital sing maju kanthi cepet

ActionIQ: Platform Data Pelanggan Generasi Sabanjure Kanggo Nglarasake Wong, Teknologi, lan Proses

Yen sampeyan minangka perusahaan perusahaan ing ngendi sampeyan nyebar data ing macem-macem sistem, Platform Data Pelanggan (CDP) meh dadi kabutuhan. Sistem asring dirancang kanggo proses internal internal utawa otomatisasi ... dudu kemampuan kanggo ndeleng kegiatan utawa data sajrone lelungan pelanggan. Sadurunge Platform Data Pelanggan mlebu pasar, sumber daya sing dibutuhake kanggo nggabungake platform liyane nyandhet siji rekor kasunyatan sing ana ing organisasi bisa ndeleng kegiyatan kasebut

Chili Piper: Nggawe maneh Penjadwalan, Kalender, lan Kothak Kothak Penjualan

Chili Piper minangka solusi penjadwalan otomatis sing ngidini sampeyan langsung kualifikasi, rute, lan rapat rapat dodolan kanthi mlebu mlebu nalika dikonversi ing situs web sampeyan. Cara Chili Piper Mbantu Tim Penjualan Ora ana maneh spreadsheet distribusi timbal sing mbingungake, ora ana email lan surat swara bolak-balik mung kanggo pesenan rapat, lan ora ana maneh kesempatan sing ilang amarga tindakake kanthi alon. Fitur Chili Piper Kalebu Chili Piper nyedhiyakake prospek karo pengalaman jadwal sing luwih apik kanggo