Iki dudu Strategi Pemasaran Influencer, Stop It!

Ana akeh swara ing media sosial sing kadang angel dijaga. Aku seneng banget yen aku duwe pengikut online kanthi gedhe lan aku nyoba melu lan nanggapi sapa wae sing njaluk panjaluk. Nalika dadi perusahaan sing sadurunge wis komunikasi, aku luwih milih wektu lan nanggepi sing cocog. Ngandika, ana strategi jahat sing diwiwiti kanthi online sing nggunakake wektu langsung ing pesen langsung lan

Kanggo Tweet utawa Ora kanggo Tweet

Pandhuan pamula kanggo mutusake apa Twitter cocog kanggo strategi digital Sampeyan ora 'entuk' pangguna! Enggo bareng mudhun! Ruwet! Wis sekarat! Pemasar - lan pangguna - wis akeh keluhan babagan Twitter bubar. Nanging, kanthi luwih saka 330 yuta pangguna aktif ing saindenging jagad, platform media sosial kayane apik banget. Panggunaan wis cepet nganti telung kuartal berturut-turut, lan ora ana pesaing langsung sing eksplisit, Twitter bakal ana

Surat Terbuka kanggo @Jack Babagan Twitter

Jack sing dikasihi, Wis setaun, aku guyon manawa Twitter kaya bocah wadon sing dak tresnani ing sekolah sing ora bakal menehi wektu. Siji wektu main muter botol ing ruang paling ngisor, lan dheweke nuding botol kanggo ngambung wong lanang ing sandhingku sing nakal. Dheweke ngrusak atiku. Lan pungkasane dheweke ngrusak dheweke. Kita sakloron kalah. Twitter uga kalah. Sampeyan nulis ing penghasilan

Reach7: Melu Pamirsa Multilingual ing Media Sosial

Reach7 pengin luwih gampang kanggo individu lan bisnis kanggo nggedhekake jangkauan sosial ing saindenging jagad. Kanthi Reach7, pangguna ngenali lan melu karo pamirsa sing paling relevan ing media sosial kanthi gampang lan efisien. Platform kasebut mbantu pangguna nggawe pamirsa sing relevan ing pasar lokal utawa makarya kanthi efektif kanggo melu pasar global. Bisnis utawa individu bisa lokalisasi tweet ing luwih saka 80 basa sing paling akeh ditrapake ing donya. 90% terjemahan rampung

Dasar Twitter: Cara Nggunakake Twitter (Kanggo Wiwitan)

Isih cepet banget kanggo ngundang pati saka Twitter, sanajan aku rumangsa terus nggawe pembaruan sing ora nambah utawa nguatake platform. Paling anyar, dheweke ngilangi jumlah sing kasedhiya sing kasedhiya liwat tombol sosial ing situs. Aku ora bisa mbayangake kenapa lan bisa uga ana pengaruh sing ora apik ing keterlibatan umume nalika ndeleng lalu lintas Twitter ing situs pangukuran utama. Cukup komplain ... ayo ndeleng sing apik