Tuwuh: Mbangun Dashboard Pemasaran Internet Ultimate

Kita seneng banget karo indikator kinerja visual. Saiki, kita ngotomatisasi laporan eksekutif saben wulan menyang klien lan, ing kantor, kita duwe layar gedhe sing nuduhake dashboard real-time kabeh indikator kinerja kunci pemasaran internet klien. Iki minangka alat sing apik - mesthi dikandhani klien sing entuk asil sing unggul lan sing endi sing duwe kesempatan kanggo dandan. Nalika saiki nggunakake Geckoboard, ana sawetara watesan

3 Pilar Pemasaran

Menang, Tetep, Tumbuh… kuwi mantra perusahaan otomasi pemasaran Tengen Interaktif. Platform otomasi pemasaran dudu fokus ing akuisisi - fokus ing siklus siklus pelanggan lan nemokake pelanggan sing bener, njaga pelanggan, lan nambah hubungan karo para pelanggan. Iku luwih efisien tinimbang telusuran telusuran sing telas. T2C nggabungake infographic iki sing takon penting, kenapa kita ora nyusun departemen pemasaran kanthi cara iki? Napa kita ora

Mupangat Top Marketing Media Sosial

Wishpond nggawe infographic iki sing nggambarake asil Laporan Industri Pemasaran Media Sosial 2013 Sosial Media. Ing laporan kasebut, sampeyan bakal nemokake: Platform sosial apa sing bakal difokusake para pemasar ing mbesuk Pitakon media sosial ndhuwur sing dikarepake para pemasar wangsulan Pinten-pinten wektu para pemasar investasi karo kegiatan media sosial Keuntungan utama pemasaran media sosial lan kepiye wektu sing diinvestasikan mengaruhi asil platform media sosial sing paling akeh digunakake Kegiatan pemasar media sosial yaiku outsourcing