Kepiye Penerbit Bisa Nyiyapake Tumpukan Teknologi Kanggo Nggabungake Para Pemirsa sing Akeh Fragmentasi

2021 bakal nggawe utawa ngrusak kanggo penerbit. Ing taun mbesuk bakal nambah tekanan marang pamilik media, lan mung pemain sing paling pinter sing bakal tetep urip. Pariwara digital kaya sing wis dingerteni saiki bakal mungkasi. Kita pindhah menyang pasar sing luwih fragmentasi, lan penerbit kudu mikir maneh papane ing ekosistem iki. Penerbit bakal nemoni tantangan kritis kanthi kinerja, identitas pangguna, lan nglindhungi data pribadi. Supaya bisa

Tumpukan Tech Ultimate kanggo Pemasar Performa Dhuwur

Ing taun 2011, wirausahawan Marc Andreessen misuwur nulis, piranti lunak mangan ing jagad iki. Akeh cara, Andreessen bener. Pikirake babagan pirang-pirang piranti lunak sing digunakake saben dina. Smartphone siji bisa duwe atusan aplikasi piranti lunak ing. Lan mung siji piranti cilik ing kanthong sampeyan. Saiki, ayo ngetrapake ide sing padha ing jagad bisnis. Sawijining perusahaan bisa nggunakake solusi piranti lunak atusan, utawa ora ewu. Wiwit finansial nganti manungsa