Cara Nggawe Budaya sing Didhukung Data kanggo Nambah Dhasar Perusahaan

Ing taun kepungkur ana implikasi ing industri, lan sampeyan kemungkinan bakal ngalami owah-owahan kompetitif. Kanthi CMO lan departemen pemasaran mbalekake saka taun mbuwang skala, ing endi sampeyan investasi dolar pemasaran taun iki bisa nduwe posisi maneh ing pasar. Saiki wayahe nandur modal ing solusi teknologi adhedhasar data sing bener kanggo mbukak kunci wawasan pemasaran sing luwih apik. Dudu ruang tamu sing beda-beda kanthi perabotan sing beda-beda kanthi warna sing wis dipilih sing bentrok (solusi ing rak)

Apa sing MarTech? Teknologi Pemasaran: Biyen, Saiki, lan Masa Depan

Sampeyan bisa uga ora ngguyu yen nulis artikel ing MarTech sawise nerbitake luwih saka 6,000 artikel babagan teknologi pemasaran luwih saka 16 taun (ngluwihi umur blog iki ... Aku sadurunge dadi blogger). Aku percaya manawa diterbitake lan nulungi para profesional bisnis supaya luwih ngerti apa sing ana, saiki, lan masa depan MarTech. Kaping pisanan, mesthine yaiku MarTech minangka portmanteau pemasaran lan teknologi. Aku kangen banget

Transformasi Digital lan Pentinge Nggabungake Visi Strategis

Salah siji saka sawetara lapisan perak krisis COVID-19 kanggo perusahaan yaiku akselerasi transformasi digital, sing dialami ing taun 2020 dening 65% perusahaan miturut Gartner. Wis maju banget amarga para pelaku bisnis ing saindenging jagad nggawe pendekatan. Amarga pandemi kasebut, supaya akeh wong ngindhari interaksi pasuryan ing toko lan kantor, kabeh organisasi duwe tanggepan karo para pelanggan kanthi layanan digital sing luwih trep. Contone, grosir lan perusahaan B2B

Kepiye Penerbit Bisa Nyiyapake Tumpukan Teknologi Kanggo Nggabungake Para Pemirsa sing Akeh Fragmentasi

2021 bakal nggawe utawa ngrusak kanggo penerbit. Ing taun mbesuk bakal nambah tekanan marang pamilik media, lan mung pemain sing paling pinter sing bakal tetep urip. Pariwara digital kaya sing wis dingerteni saiki bakal mungkasi. Kita pindhah menyang pasar sing luwih fragmentasi, lan penerbit kudu mikir maneh papane ing ekosistem iki. Penerbit bakal nemoni tantangan kritis kanthi kinerja, identitas pangguna, lan nglindhungi data pribadi. Supaya bisa

Tumpukan Tech Ultimate kanggo Pemasar Performa Dhuwur

Ing taun 2011, wirausahawan Marc Andreessen misuwur nulis, piranti lunak mangan ing jagad iki. Akeh cara, Andreessen bener. Pikirake babagan pirang-pirang piranti lunak sing digunakake saben dina. Smartphone siji bisa duwe atusan aplikasi piranti lunak ing. Lan mung siji piranti cilik ing kanthong sampeyan. Saiki, ayo ngetrapake ide sing padha ing jagad bisnis. Sawijining perusahaan bisa nggunakake solusi piranti lunak atusan, utawa ora ewu. Wiwit finansial nganti manungsa