Poptin: Popup Cerdas, Formulir Embedded, lan Autoresponder

Yen sampeyan pengin ngasilake luwih akeh, sales, utawa lengganan saka pengunjung sing mlebu situs sampeyan, ora ana sangsi babagan efektifitas popup. Nanging ora gampang kaya ngganggu pengunjung kanthi otomatis. Popup kudu diatur kanthi cerdas adhedhasar prilaku pengunjung supaya bisa dadi pengalaman sing lancar. Poptin: Platform Popupin sampeyan Poptin minangka platform sing gampang lan terjangkau kanggo nggabungake strategi generasi timbal kaya iki menyang situs sampeyan. Platform nawakake:

Privy: Gampang Digunakake, Fitur Kuat kanggo Akuisisi Pelanggan Ing Situs

Salah sawijining pelanggan yaiku ing Squarespace, sistem manajemen konten sing nyedhiyakake kabeh dhasar - kalebu e-commerce. Kanggo klien swalayan, platform sing apik banget lan akeh pilihan. Kita asring nyaranake WordPress host amarga kapabilitas lan fleksibilitas tanpa wates ... nanging kanggo sawetara Squarespace minangka pilihan sing kuat. Nalika Squarespace ora duwe API lan jutaan integrasi produk sing wis siyap, sampeyan isih bisa nemokake sawetara alat sing apik kanggo nambah situs sampeyan. Kita

JARVEE: Piranti Lunak Otomatisasi Media Sosial sing Berbasis Windows.

JARVEE minangka platform sing terjangkau sing bisa digunakake ing tim tim sosial kanggo njamin sukses merek online kanthi nambah, nyopir lalu lintas, lan nuntun luwih akeh menyang bisnis sampeyan. Amarga piranti lunak desktop adhedhasar windows, mula ora akeh watesan API layanan lan platform otomatis pihak katelu. Siji peringatan, sampeyan bisa ngrusak reputasi sampeyan kanthi spam jaringan sosial nganggo alat kaya iki. Yaiku a

Infographic: Sejarah Ringkesan Pariwara Media Sosial

Nalika akeh media sosial ngupadi kekuwatan lan jangkauan pemasaran media sosial organik, isih dadi jaringan sing angel ditemokake tanpa promosi. Iklan media sosial minangka pasar sing ora ana mung dasawarsa kepungkur nanging ngasilake $ 11 milyar ing taun 2017. Iki mung saka $ 6.1 milyar ing taun 2013. Iklan sosial nawakake kesempatan kanggo nggawe kesadaran, target adhedhasar geografi, demografi, lan data prilaku. Uga,

Juicer: Gabungake Kabeh Panganan Media Sosial menyang Kaca Web sing Apik

Perusahaan nggawe sawetara konten luar biasa liwat media sosial utawa situs liyane sing bakal entuk manfaat merek uga ing situs dhewe. Nanging, pangembangan proses sing saben foto Instagram utawa nganyari Facebook mbutuhake diterbitake lan dianyari ing situs perusahaan ora bisa ditindakake. Pilihan sing luwih apik yaiku nerbitake feed sosial ing situs sampeyan ing panel utawa kaca situs web sampeyan. Coding lan nggabungake saben sumber bisa dadi angel