Piqora: Analytics Kaya kanggo Pinterest, Instagram lan Tumblr

Piqora (sadurunge Pinfluencer) minangka platform pemasaran lan analytics kanggo visual, jaringan adhedhasar minat kaya Pinterest, Tumblr, lan Instagram. Suite kasebut kalebu metrik keterlibatan, hashtag, konversi, lan penghasilan. Piqora bisa digunakake karo akeh pengecer, merek, lan penerbit terkenal kanggo ngenali lan sesambungan karo penyokong merek sing berpengaruh, entuk wawasan sing bisa ditrapake babagan gambar sing tren, lan ngukur metrik keterlibatan utama kanggo ngetrapake keterlibatan merek ing jaringan visual kasebut. Algoritma adhedhasar pangenalan gambar Piqora nggawe para pemasar bisa nglacak gambar, tagar, lan pengikut sing tren