Kepiye Twitter Ngewangi Sampeyan Nggawe Keterlibatan sing luwih jero

Ana transisi gedhe sing kedadeyan ing industri media sosial sing nyenengake. Kemampuan kanggo push keterlibatan langsung menyang interaksi sosial tinimbang kudu nggawa lalu lintas bali menyang situs sampeyan. Kabeh wong ngerti manawa saben sampeyan njaluk diklik wong, mula ana penurunan tarif sing ditanggepi. Kanggo perusahaan sing promosi produk utawa layanane ing Twitter, nggawe pangguna pindhah saka tweet sing didol, menyang kaca produk, menyang