Yen Sampeyan Mbutuhake Bukti Efek Liyane Kanggo Bisnis

Kita ngliwati tataran teknologi ing situs web sing katon minangka gapura apik ing antarane pelanggan lan bisnis. Forum pangguna, FAQ, meja pitulung lan email digunakake kanggo nyelehake pusat panggilan sing larang lan wektu sing gegandhengan kanggo ngrampungake masalah pelanggan. Nanging konsumen lan bisnis padha nolak perusahaan sing ora njupuk telpon. Lan web seluler, aplikasi seluler lan jagad ponsel saiki mbutuhake