5 Kauntungan & Tips kanggo Tuku Konten

Minggu iki, kita takon marang pengunjung sing nggunakake Zoomerang yen bakal tuku konten kanggo tambahan blog utawa situs web: 30% ujar Aja! Ora asli! 30% ujar manawa bisa tuku riset utawa data 40% ujar manawa bakal tuku konten Nalika aku ngerti ragu-ragu kanggo tuku konten eksternal, kita wis nemokake sawetara asil sing apik karo para klien ing DK New Media. Kadhangkala, luwih becik mikir tuku konten eksternal minangka nyewa kontraktor. Bakal

Pilgrim Pemasaran tegese Coopetition

Blog Andy, Marketing Pilgrim, kudu diwaca manawa aku wis langganan suwe. Aku kelingan kaping pisanan Andy ngrujuk blogku - aku pancen apresiasi! Andy minangka conto sing apik kanggo blog lan bisnisku ing sawetara taun. Sing paling apik babagan blogging yaiku yen tutul pribadi sing ana mesthi menehi perspektif unik. Saben perspektif unik, sanajan beda