Apa Pariwara Programmatic Tuku Menehi Reputasi Sampeyan?

Monetisasi publikasi ora gampang banget kaya sing katon. Deleng publikasi utama apa wae lan sampeyan bakal nemokake setengah rolas gangguan sing prakteke njaluk supaya para pamiarsa lunga. Lan dheweke asring nindakake. Nanging, monetisasi minangka piala sing dibutuhake. Seneng utawa ora, aku kudu mbayar tagihan ing kene, mula aku kudu ngimbangi sponsor lan pariwara kanthi tliti. Siji wilayah sing pengin dinggo nambah monetisasi yaiku wilayah kita