Oogur: Mbangun lan Lacak URL Kampanye Google Analytics

Pemasar nglakokake kampanye liwat saluran sing akeh lan meh kabeh wong nggunakake Google Analytics saiki. Nalika sawetara piranti lunak minangka panyedhiya layanan nggabungake pelacakan URL kampanye kanthi otomatis, akeh banget sing tetep menehi pemasar kanggo ngubungi link karo paramèter UTM Google Analytics. Nggawe link kampanye sampeyan kritis, luwih-luwih saiki Google ora menehi informasi kritis marang pangguna Google sing mlebu menyang properti kasebut. Iki dikenal minangka lalu lintas peteng