Jaringan AKTIF lan Gaya Viral: Manajemen Peserta lan Merchandising

Jaringan ACTIVE saben taun ngolah meh 100 yuta registrasi lan luwih saka $ 3B kanggo pambayaran luwih saka 47,000 penyelenggara lan 200,000 kegiyatan lan acara. ACTIVE Network® minangka pasar global utama kanggo kegiyatan lan acara, ngubungake peserta lan penyelenggara kegiatan, nalika nawakake intelijen bisnis sing ora ana tandhingane liwat platform solusi lan wawasan data terkemuka ing industri sing mbantu para panitia ningkatake partisipasi lan penghasilan. Solusi sing akeh kalebu sawetara platform lan layanan: ACTIVE Works -