5 Tren Top ing Manajemen Aset Digital (DAM) sing kedadeyan ing 2021

Wacan: 5 menit Pindhah menyang taun 2021, ana sawetara kemajuan sing kedadeyan ing industri Digital Asset Management (DAM). Ing taun 2020, kita nyekseni perubahan gedhe ing kabiasaan kerja lan prilaku konsumen amarga kovid-19. Miturut Deloitte, jumlah wong sing kerja ing omah padha tikel kaping loro ing Swiss nalika pandemi kasebut. Ana uga alesan sing percaya yen krisis bakal nyebabake kerja permanen sing tambah ing skala global. McKinsey uga nglaporake babagan konsumen sing nolak

Tren Komunikasi Digital 2021 sing Bakal Nggawe Bisnis Sampeyan

Wacan: 4 menit Pengalaman pelanggan sing ditambahi wis ora bisa dirundingake kanggo bisnis sing pengin narik kawigaten lan njaga pelanggan. Nalika jagad iki terus pindhah menyang ruang digital, saluran komunikasi anyar lan platform data canggih nggawe kesempatan kanggo organisasi kanggo nambah pengalaman para pelanggan lan adaptasi karo cara bisnis anyar. 2020 wis dadi taun sing rame, nanging uga dadi sebab kanggo akeh bisnis pungkasane wiwit nganut digital - apa

6 Tren Teknologi ing taun 2020 Saben Marketer Kudu Dikenal

Wacan: 7 menit Ora rahasia manawa tren pemasaran muncul kanthi owah-owahan lan inovasi teknologi. Yen sampeyan pengin bisnis tampil, nggawa pelanggan anyar lan tambah visibilitas online, sampeyan kudu proaktif babagan pangowahan teknologi. Pikirake tren teknologi kanthi rong cara (lan pola pikir sampeyan bakal nggawe bedane antarane kampanye lan jangkrik sing sukses ing analytics): Utawa njupuk langkah-langkah kanggo sinau tren lan ngetrapake, utawa bakal ditinggal. Ing iki

Tren Saben Pangembang Aplikasi Seluler Perlu Diketahui kanggo taun 2020

Wacan: 4 menit Ing endi wae sampeyan katon, jelas manawa teknologi seluler wis dadi integrasi ing masarakat. Miturut Allied Market Research, ukuran pasar aplikasi global nganti $ 106.27 milyar ing taun 2018 lan diprakirake tekan $ 407.31 milyar ing taun 2026. Nilai sing digawa app menyang bisnis ora bisa disuda. Nalika pasar seluler terus berkembang, pentinge perusahaan sing melu klien nganggo aplikasi seluler bakal dadi luwih gedhe. Amarga transisi saka

Statistik Panelusuran Organik kanggo 2018: Sejarah SEO, Industri, lan Tren

Wacan: 3 menit Optimisasi mesin telusuran minangka proses sing nyebabake visibilitas online situs web utawa kaca web ing asil mesin telusuran web sing ora dibayar, diarani asil alami, organik, utawa asil sing dipikolehi. Ayo goleki timeline mesin telusuran. 1994 - Mesin telusuran pertama Altavista diluncurake. Ask.com miwiti peringkat peringkat miturut popularitas. 1995 - Msn.com, Yandex.ru, lan Google.com diluncurake. 2000 - Baidu, mesin telusuran China diluncurake.