Tren lan Prediksi Programmatic Global 2016

Kita wis nulis babagan pariwara program apa sing pungkasan taun kepungkur lan wawancara kanthi ahli Pete Kluge saka Adobe babagan topik kasebut. Industri kasebut obah kanthi cepet. Aku ora yakin sistem tuku iklan tradisional sing mbutuhake intervensi manual kanggo optimalisasi bakal awet. Kasunyatane, belanja iklan program bisa uga njupuk 63% pasar tampilan digital ing pungkasan taun iki miturut eMarketer. Penggabungan ad tech lan mar tech