Kiriman Strategi Pemasaran Influencer kanggo Hotel

Yikes… yen sampeyan durung nate weruh kahanan pungkasan ing antarane influencer media sosial Elle Darby lan Paul Stenson, pamilik White Moose Café ing Dublin lan Charleville Lodge. Nalika Elle Darby mutusake plancongan, dheweke tekan pirang-pirang hotel sing bisa uga pengin nginep yen bisa menehi perdagangan kanggo publisitas liwat pamirsa media sosial. Ora ana sing njaluk rong sen,

5 Industri Radikal Dirubah dening Internet

Inovasi pancen regane larang. Uber pengaruh negatif marang industri taksi. Radio internet mengaruhi radio siaran lan musik ing media tradisional. Video sing dikarepake entuk film tradisional. Nanging sing kita tingali dudu transfer panjaluk, nanging panjaluk anyar. Aku mesthi ngandhani wong-wong manawa apa sing kedadeyan dudu siji industri sing mateni industri liyane, nanging industri tradisional aman ing bathi bathi lan alon-alon nglalu. Iki minangka panggilan kanggo tradisional apa wae

Optimisasi Panelusuran sing Dibayar: Conto Plancongan lan Pariwisata

Yen sampeyan njaluk pitulungan utawa keahlian telusuran sing mbayar, sumber daya sing apik ana PPC Hero, publikasi sing apik kanggo para ahli Cari Marketing. Telusuran mentas ngluncurake infographic sing hebat iki, Ten Ten Tips PPC Kanggo Marketer Plancongan lan Pariwisata. Nalika kasus panggunaan yaiku lelungan lan pariwisata, tips iki cocog kanggo marketing apa wae sing pengin nggabungake metodologi optimalisasi telusuran sing dibayar kanggo strategi PPC (Pay Per Click). Kanthi 65%

Munggah saka Wisatawan Mobile Modern

Usablenet wis nyiapake seri infografis anyar sing nggambarake evolusi seluler sing cepet ing industri lelungan, kanthi statistik sing diarani mundhake para wisatawan seluler modern, asil sing nggumunake program loyalitas seluler bisa nggawe frekuensi pesenan, kepiye mileniale prioritas seluler ing keputusan lelungan, lan liya-liyane. Seri lengkap kalebu pengambilan barang kayata: Milenial nyebabake biaya perjalanan seluler: umume para turis seluler kalebu konsumen umur antara 25-44 taun.