BunnyStudio: Temokake Bakat Swara Profesional lan Jalanake Proyek Audio kanthi Cepet lan Gampang

Aku ora yakin kenapa ana sing nguripake mikropon laptop lan nindakake tugas elek kanggo nyritakake video utawa trek audio profesional kanggo bisnis. Nambah swara profesional lan trek musik ora larang, gampang lan bakat sing ana ing kana pancen apik tenan. BunnyStudio Sanajan sampeyan bisa nyoba golek kontraktor ing sembarang direktori, BunnyStudio ditarget langsung menyang perusahaan sing butuh pitulung audio profesional nganggo iklan audio, podcasting,

Sonix: Transkripsi Otomatis, Terjemahan lan Subtitling ing 40+ Basa

Pirang wulan kepungkur, aku nuduhake yen aku wis ngetrapake terjemahan mesin saka kontenku lan njeblug tekan lan tuwuhing situs. Minangka penerbit, pamirsa saya akeh kanggo kesehatan situs lan bisnis, mula aku mesthi golek cara anyar kanggo nggayuh pamirsa anyar… lan terjemahan kalebu salah sawijining. Biyen, aku wis nggunakake Sonix kanggo menehi transkripsi podcastku ... nanging wis

Rev: Transkrip Audio lan Video, Terjemahan, Judhul, lan Subtitling

Amarga klien banget teknis, mula kita angel golek panulis sing kreatif uga duwe ilmu. Suwe-suwe, kita wis kesel nulis maneh, kaya dene panulis, mula kita nyoba proses anyar. Saiki duwe proses produksi ing ngendi kita nyiyapake studio podcast portebel ing lokasi - utawa kita nelpon - lan ngrekam sawetara podcast. Kita uga ngrekam wawancara ing video.

Transkrip Audio lan Video Gampang: Speechpad

Nalika wis nulis babagan optimasi Youtube ing jaman mbiyen, salah sawijining kunci yaiku menehi deskripsi rinci. Youtube durung transkripsi lan interpretasi verbiage ing video (durung), dadi gumantung karo informasi sing sampeyan rinci ing katrangan video sampeyan isih kritis. Jay Baer saka Mesthekake lan Ngonversi Speechpad sing disaranake kanggo kita. Dheweke wis transkrip luwih saka 1,230,645 menit audio lan video kanggo klien gedhe lan cilik. Cara kerja Speechpad Gawe akun