Sparkpost: Layanan Pangiriman Email kanggo Aplikasi utawa Situs Sampeyan

Salah sawijining gegayuhan nggawe situs web utawa aplikasi seluler asring email. Pangembang asring nggunakake fungsi email platform kanggo ngirim pesen email teks sing sederhana. Yen canggih, bisa uga nggawe template HTML sithik kanggo ngirim lan ngirim email. Watesan iki akeh - kaya kemampuan nglaporake lan ngukur mbukak, klik, lan mumbul. Sparkpost nggawe platform sing sampurna kanggo iki. Email sing digawe aplikasi — asring diarani email transaksional — yaiku pesen