SEO Wis Mati

SEO wis mati kaya sing wis dingerteni. Matematika lawas backlinks sing ditambahake lan tembung kunci saiki wis dadi target kanggo Google ngenali situs sampeyan lan dikubur ing asil telusuran. SEO ora dadi masalah matematika maneh, nanging kalebu manungsa. Indikator sosial dadi kunci rangking lan algoritma link wis pensiun. Wayahe sampeyan ndeleng kasunyatan babagan SEO… lan nyetel sing cocog. Mesthi wae kita nggunakake

Situs Web Bisa Mbukak Tugas Jadwal karo Cron

Kita duwe sawetara sistem pemantauan sing keluwih sing kerja kanthi rutin nindakake proses. Ana sing mlayu saben menit, sawetara uga saben wengi gumantung karo apa sing ditindakake. Contone, kita bisa nglakokake skrip sing ngekspor kabeh pelanggan sing durung tuku sajrone 30 dina kanggo ngirim kupon. Daripada nyoba nglacak kabeh kanthi tangan, luwih gampang nggawe proyek sing dijadwalake kanthi otomatis lan