Pandhuan Ultimate kanggo Ngawasi Reputasi Online Sampeyan

Wong sing apik ing Trackur nggabungake infographic iki babagan cara ngawasi reputasi pribadi utawa merek sampeyan kanthi online. Langkah-langkah sing ditemtokake: Temtokake reputasi sampeyan - ngawasi jeneng merek, jeneng perusahaan, jeneng produk lan variasi. Ukur pamirsa - sapa sing duwe reputasi online sampeyan? Ngerteni target sampeyan - kepiye sampeyan bisa ngukur manawa reputasi sampeyan wis apik? Temtokake kabutuhan - alat apa sing sampeyan lakoni

Trackur: Pemantauan Reputasi sing Sederhana, Kuat

Ing jaman saiki, ora ana perusahaan sing duwe online sing serius sing bisa nglirwakake ngawasi reputasi kanggo web. Ing jaman kompetisi tenggorokan lan kesetiaan pelanggan sing cepet, mung perusahaan sing aktif ngawasi media sosial lan saluran web aktif liyane kanggo ngerti apa sing dipikirake para pelanggan, lan nanggapi kanthi cocog, duwe kesempatan kanggo nambah kasetyan pelanggan, lan kanthi entuk penghasilan. Trackur nawakake solusi sing nggawe ngawasi reputasi online sampeyan

Swarga Dashboard: Pusat Kontrol Konten lan Iklan

Kanthi akeh layanan sing pengin digatekake, lan akeh outlet online sing bisa dikendhaleni, umur nggunakake siji piranti lunak kanggo nggayuh siji tujuan tartamtu wis mati kaya Dillinger. Minangka pemasar, kita ngarep-arep bisa milih iklan Facebook, telusuran mbayar, SEO, Twitter, blog, komentar, obrolan… dhaptar kasebut terus.