Google Analytics: Aja Ngrekam Klik Subdomain minangka Bouncing

Akeh klien kita minangka Software minangka panyedhiya Layanan lan duwe situs web lan situs aplikasi. Kita menehi saran supaya loro kasebut bisa tetep pisah amarga sampeyan pengin gampang lan keluwesan sistem manajemen konten kanggo situs sampeyan, nanging ora pengin dicegah dening kontrol versi, keamanan, lan masalah liyane babagan aplikasi sampeyan. Nanging, iki bakal nantang tantangan nalika nerangake Google Analytics nalika sampeyan mbukak rong akun -