Apa Statistik Internet Paling Anyar kanggo taun 2018

Sanajan dikembangake wiwit pertengahan 80-an, Internet durung dikomersialake ing Amerika Serikat nganti taun 1995 nalika larangan pungkasan dibebasake supaya Internet bisa nggawa lalu lintas komersial. Pancen angel dipercaya manawa aku wis nggarap Internet wiwit didegake kanthi komersial, nanging wulu abu-abu bisa kabukten! Aku pancen begja nyambut gawe ing perusahaan nalika semana sing weruh kalodhangan kasebut lan mbanting dhisik