Pemasaran Seluler: Deleng Potensi Sejati Kanthi Conto Iki

Pemasaran seluler - bisa uga sampeyan wis krungu, nanging bisa uga saiki lagi wae ngobong mburi. Apamaneh, ana macem-macem saluran sing kasedhiya kanggo bisnis, apa pemasaran seluler ora bisa dianggep? Mesthi - sampeyan bisa musatake 33% wong sing ora nggunakake piranti seluler. Panganggone piranti seluler global dikarepake bakal tuwuh dadi 67% ing taun 2019, lan kita lagi wae