2015 Negara Pemasaran Digital

Kita bakal ndeleng pangowahan babagan pemasaran digital lan infographic iki saka Smart Insights ngrusak strategi lan nyedhiyakake sawetara data sing cocog karo pangowahan kasebut. Saka sudut pandang agensi, kita nonton nalika akeh agensi nggunakake macem-macem layanan. Wis meh 6 taun wiwit ngluncurake agensi, DK New Media, lan aku disaranake sawetara pamilik agensi paling apik ing industri iki