5 Kesalahan Pemasaran Online paling dhuwur

Aku ora yakin manawa aku seneng tembung kesalahan nalika nerangake pemasaran online. Miturut pendapat saya, kesalahan minangka kesalahan sing bisa nyebabake merek utawa reputasi sampeyan… nanging umume perusahaan ora asring nggawe kesalahan kasebut. Infographic saka Prestige Marketing iki nuduhake kesalahan utama sing diidentifikasi dening sawetara sumber utama ing industri pemasaran online. Salah sawijining masalah sing dituduhake - 83% pangguna Facebook ujar manawa jarang utawa ora nate