5 Pertimbangan Nalika Lokalisasi Aplikasi Seluler Kanggo Pasar Jepang

Minangka ekonomi paling gedhe nomer telu ing donya, aku ngerti kenapa sampeyan kepengin mlebu pasar Jepang. Yen sampeyan kepengin weruh kepiye aplikasi sampeyan bisa mlebu ing pasar Jepang kanthi sukses, coba terus maca kanggo sinau luwih lengkap babagan iki! Pasar Aplikasi Seluler Jepang Ing taun 2018, pasar eCommerce Jepang adol $ 163.5 milyar USD. Saka 2012 nganti 2018, pasar eCommerce Jepang tuwuh saka 3.4% dadi 6.2% saka total penjualan eceran. Administrasi Perdagangan Internasional

Cara Salin Mbuwang Tarjamahan Marketing Kanggo Mupangat saka Boom E-Niaga

E-niaga wis dadi tren sajrone dasawarsa kepungkur. Lan kanthi pandemi iki, luwih akeh wong sing belanja online tinimbang saiki. E-commerce nyedhiyakake cara sing sampurna kanggo nggayuh demografi ing saindenging jagad saka mburi komputer. Ing ngisor iki, kita bakal nemokake pentinge layanan terjemahan pemasaran lan cara nggunakake kanggo nambah penjualan eCommerce. Napa Sampeyan Bisa Nganggo Tarjamahan Marketing Profesional kanggo Strategi Pemasaran Internasional Sampeyan nggunakake layanan terjemahan pemasaran profesional