9 Kesalahan Agawe Agawe Slowongan Situs

Situs web sing alon mengaruhi tingkat bouncing, tingkat konversi, lan uga rangking mesin telusuran sampeyan. Jarene, aku kaget karo pirang-pirang situs sing isih alon banget. Adam nuduhake situs saiki sing dadi host ing GoDaddy sing butuh luwih saka 10 detik kanggo dimuat. Wong miskin mikir yen ngirit pirang-pirang dolar ing hosting ... malah bakal ilang akeh dhuwit amarga calon klien wis mbayar jaminan. Kita wis akeh maca

Tombol Sosial Muat Malas karo Socialite.js

Dina iki aku duwe dina sing apik karo tim web ing Angie's List. Dhaptar Angie wis ngembangake situs dadi perpustakaan sumber daya sing luar biasa… lan nalika semana dheweke terus nyepetake situs. Kaca-kaca kasebut mbukak kanthi kacepetan buta. Yen sampeyan ora ngandel, pop munggah kaca iki ing Garage Doors. Kaca kasebut nggabungake gambar, video, lan tombol sosial… lan isih akeh isih ana ing milidetik. Mbandhingake situs karo tambang kaya balapan

10 Fitur Ilang saka Blog Sampeyan

Sawetara umpan balik sing wis dakkirim saka para pamiarsa yaiku yen durung menehi akeh umpan balik babagan blogging Martech Zone. Dadi - dina iki aku ngira bakal njupuk pendekatan sing beda lan ndeleng teknologi ing sekitar program blogging sampeyan kanggo menehi dhaptar fitur fitur sing bisa ditliti lan ditrapake blog. Robots.txt - Yen sampeyan mbukak root (alamat dhasar) domain sampeyan, tambahake robots.txt menyang alamat kasebut.

Apa sing Kita Ilang? Utawa Sapa sing Ilang Kita?

Robert Scoble takon, Apa blogger teknologi sing ilang? Bisnis sampeyan! Pos kasebut nyebabake aku gugup. Robert pancen bener! Nalika maca feed RSS saben dina, aku kesel banget lan bola-bali. Apa Microsoft lan Yahoo! ngomong maneh? Apa Steve Jobs isih nganggo Apple? Nalika Facebook terus berkembang kanthi eksponensial, apa bakal bathi iklan bakal nyedhot? Apa sing ditindakake saben pangadeg mega-dot-com