Keuntungan Marketing Afiliasi

Forrester prédhiksi manawa belanja pemasaran afiliasi bakal tuwuh nganti $ 4 milyar ing taun 2014, mundhak ing tingkat pertumbuhan senyawa tahunan 16%. Salah sawijining keputusan sing digawe sadurunge karo CircuPress yaiku nggawe saben pangguna dadi afiliasi. Mangkono, nalika dikirim email, yen maca ndaftar sawise ngeklik link sing didhukung, wong sing ngirim email bakal entuk hadiah. Iki minangka strategi sing monet karo platform kaya DropBox… ing endi