Pucuk Sneak ing Manuk Liar Unlimited

Kanthi 60 jam kerja ing sawetara minggu kepungkur, dadi tantangan kanggo nambah 20 utawa 30 ing proyek pemetaan sing daklakoni kanggo Wild Birds Unlimited. Dina esuk minangka dina sing gedhe, nalika WBU nuduhake fungsine kanggo sawetara franchisee. Kita pancen wis entuk akeh fungsi ing situs iki, lan muga-muga bisa luwih akeh. Ana back-end Administratif sing kuat ing ngendi toko malah bisa nganyari dhewe