Tren Pemasaran Media Sosial Liburan 2014

Kayane iki bakal dadi musim liburan sing gedhe banget kanggo Facebook, ing endi 92% pemasar ngarepake nggunakake mayoritas anggaran pemasaran sosial! Secara total, konsumen diarep-arep mbuwang luwih 8% taun iki tinimbang taun kepungkur - $ 650 milyar. Lan para pemasar pancen ndeleng sosial minangka sumber utama kanggo nggedhekake pasar! Musim pemasaran Holiday 2014 wis meh teka! Yen sampeyan kaya kita, sampeyan wis

4 Tips Kanggo “Sosialisasi” Luwih Apik

Yen sampeyan lagi maca Martech Zone, kemungkinan ana wong sing ngerteni sampeyan manawa kasunyatane bakal dadi luwih penting tinimbang saiki supaya bisnis sampeyan dadi sosial ing taun iki. Survei anyar sing ditindakake kanggo GrowBiz Media ngandhakake manawa 40% produsen keputusan bisnis cilik lan menengah bakal nggunakake media sosial ing taun 2012. Aku bubar krungu tamu ing Business Insanity Radio Talk Show nuduhake manawa kabeh wong sing dodol diwenehi

Getih Sang Blogger Minangka Misinformasi SEO Nyebar

Dikirim dening Christina Warren: Kanggo kita, jinis serangan SEO sing dicethakaké minggu iki mung sawetara langkah saka apa sing ditindakake blogger / situs web saben dina: kanthi sengaja nyoba mesin telusuran game supaya bisa entuk hit luwih akeh ing situs kasebut, lan kanthi tambahan, bisa uga entuk sawetara dolar ekstra. Kajaba sampeyan nggunakake farmasi link langsung utawa uga begja - rangking mesin telusuran paling dhuwur ing donya