Cara Miwiti Podcast Kanggo Bisnis Sampeyan (Kanthi Pelajaran sing Sinau Saka Aku!)

Nalika miwiti podcast taun kepungkur, aku duwe telung target sing beda: Otoritas - kanthi wawancara karo para pimpinan industri, aku kepengin ngerti jenenge. Pancen bisa digunakake lan nyebabake sawetara kesempatan sing luar biasa - kayata ngewangi podcast Dell Luminaries kanggo co-host sing ngasilake 1% top podcast sing paling dirungokake nalika mbukak. Prospek - Aku ora isin babagan iki… ana perusahaan sing pengin dikerjakake amarga aku weruh