Kalkulator: Ngitung Ukuran Sampel Ukur Survei Sampeyan

Ngembangake survey lan njamin sampeyan duwe tanggapan sing bener yen sampeyan bisa nggawe keputusan bisnis mbutuhake keahlian sing cukup. Kaping pisanan, sampeyan kudu nggawe manawa pitakon sampeyan takon kanthi cara sing ora bias nanggepi. Kapindho, sampeyan kudu nggawe manawa survey kanthi cukup akeh wong supaya bisa entuk asil statistik sing valid. Sampeyan ora prelu takon marang saben wong, iki bisa uga intensif kanggo pegawe lan cukup larang. Perusahaan riset pasar