Nambah Kaca saben Kunjungan lan Kurangi Tarif Bouncing

Kayane akeh perusahaan sing wis kerjo bareng duwe nalika ndeleng kaca saben kunjungan lan nyuda tingkat bouncing. Amarga iku metrik sing kondhang, aku ndeleng akeh perusahaan nyedhiyakake target supaya direktur online bisa nambah. Aku ora menehi saran lan aku arang peduli manawa tingkat bouncingku luwih saka wolung puluh persen. Mbok reaksi sing paling lucu kanggo iki sing dakdeleng yaiku wong sing ngilangi kaca utawa blog