Calendly: Penjadwal Rapat Online Sampeyan

Nalika Blackberry nguntal Tungle lan banjur mungkasi, aku pancen kuciwa. Pancen gampang banget, wong-wong kudu gawe jadwal rapat karo aku kanthi platform. Aku menehi wektu kanggo TimeTrade nanging pancen mbingungake… kanggo aku lan wong sing pengin dijadwalake rapat. Minggu kepungkur, Jeb Banner saka SmallBox ngirimi aku URL kanggo gawe jadwal rapat karo dheweke lan aku langsung tresna ... platform kasebut diarani Calendly

TimeTrade: Ayo Nggawe Jadwal Sabanjure!

Aku isih pait babagan Blackberry sing nguntal Tungle banjur dipateni. Alat sing apik tenan sing durung bisa diganti… nganti saiki. Aku kedadeyan ing situs sing nggunakake fitur Klik kanggo Jadwal TimeTrade lan nemokake teknologi sing bisa dituduhake. Investasi cilik sing dakgawe ing TimeTrade pancen larang amarga bisa ngilangi dialog bolak-balik karo klien utawa prospekku kanggo ngenali tanggal lan wektu