Layanan Web Amazon: AWS Sepira Gedhe?

Wacan: 7 menit Nggarap perusahaan teknologi, aku gumun karo pirang-pirang hosting platform ing Amazon Web Services (AWS). Netflix, Reddit, AOL, lan Pinterest saiki mlaku ing layanan Amazon. Malah GoDaddy mindhah mayoritas prasarana ing kana. Kunci popularitas yaiku kombinasi kasedhiyan dhuwur lan biaya murah. Amazon S3, umpamane, dirancang kanggo nyedhiyakake 99.999999999% kasedhiya, nyedhiyakake triliunan obyek ing saindenging jagad. Amazon misuwur amarga rega sing agresif

Mungkasi Ngomong Wektu Mupangat Ngurangi, Pancen Ora!

Wacan: 2 menit Kita seneng konten cemilan kaya wong sabanjure, nanging aku yakin ana salah paham ing industri kita. Gegayutan manawa rentang kawigaten nyuda kebutuhan kudu ana konteks sing dilebokake. Kaping pisanan, aku pancen ora setuju manawa wong nggunakake kurang energi kanggo sinau babagan keputusan tuku sabanjure. Konsumen lan bisnis sing ngentekake akeh wektu sadurunge nindakake riset isih akeh riset saiki. Aku mbukak laporan analitik

Praktik Paling Apik kanggo Formulir Nganyari Pos lan Status

Wacan: <1 menit Aku ora yakin yen bakal nelpon infographic iki Cara Nggawe Tulisan sing Sampurna; Nanging, iki nduweni klarifikasi babagan praktik paling apik sing bisa digunakake kanggo nganyari blog, video lan status sosial kanthi online. Iki minangka nomer papat nomer infographic sing populer - lan ditambahake ing blogging lan video. Pemanfaatan citra, ajakan-ajeg, promosi sosial lan tagar minangka saran sing apik lan asring diabaikan amarga para pemasar mung kerja nyiarake kontene. Aku

Segitiga Pangembangan Web

Wacan: 2 menit Kabeh kontrak karo klien melu saben wulan. Kita arang banget ngupayakake proyek tetep lan meh ora bisa njamin jadwal wektu. Kayane medeni kanggo sawetara wong, nanging sing dadi tujuane yaiku supaya tujuane ora dadi tanggal rilis, mesthine minangka asil bisnis. Tugas kita yaiku golek asil bisnis klien, ora njupuk trabasan kanggo nggawe tanggal peluncuran. Minangka Healthcare.gov sinau, iku sawijining jalur

Data Sampurna Ora Bisa ditindakake

Wacan: 2 menit Pemasaran ing jaman modern minangka perkara sing lucu; nalika kampanye pemasaran adhedhasar web luwih gampang dilacak tinimbang kampanye tradisional, ana akeh informasi sing kasedhiya supaya masarakat bisa lumpuh kanggo nggoleki luwih akeh data lan 100% informasi sing akurat. Kanggo sawetara, jumlah wektu sing ngirit kanthi cepet bisa ngerteni jumlah wong sing ndeleng pariwara online sajrone wulan tinamtu dibatalake wektu