TikTok Kanggo Bisnis: Entuk Konsumen sing relevan ing Jaringan Video Bentuk Pendek Iki

TikTok minangka tujuan utama kanggo video seluler bentuk cendhak, nyedhiyakake konten sing nyenengake, spontan, lan asli. Ora ana keraguan babagan tuwuhane: Statistik TikTok TikTok duwe 689 yuta pangguna aktif saben wulan ing saindenging jagad. Aplikasi TikTok wis diunduh luwih saka 2 milyar kaping ing App Store lan Google Play. TikTok peringkat minangka aplikasi sing paling diunduh paling dhuwur ing iOS App Store Apple kanggo Q1 2019, kanthi luwih saka 33 yuta undhuhan. 62 persen