Mangkene Dhaptar Contoh Cerita Instagram lan Studi Kasus Instagram sing apik

Kita wis nuduhake artikel sadurunge, Kabeh sing Sampeyan Perlu Dikenal babagan Kisah Instagram, nanging kepiye cara merek nggunakake kanggo marketing lan sales? Miturut #Instagram, 1 saka 3 Crita sing paling akeh ditonton yaiku saka Statistik Kisah Instagram bisnis: 300 yuta pangguna aktif nggunakake crita saben dina ing Instagram. Luwih saka 50% bisnis ing Instagram nggawe crita Instagram. Luwih saka 1/3 pangguna Instagram nonton crita Instagram saben dina. 20% crita