Apa Crita Perusahaan Sampeyan Nduweni 5 Esensial Iki?

Aku seneng desain, nanging aku desainer sing elek. Aku seneng pangembangan, nanging aku cukup hack. Lan aku nulis saben dina Martech Zone lan aku wis nulis Corporate Blogging For Dummies, nanging aku ora nggolongake aku dadi panulis. Nanging aku ngerti desain sing apik, aku dikepung dening pangembangan sing hebat, lan aku seneng nulis. Kita nembe ngluncurake situs perusahaan anyar kanggo DK New Media, mula saran saka Thinkshift pancen tepat wektu