GoDaddy: Ninggalake Boobs ing Mburi lan Nendhang Bokong

Aku sengit karo GoDaddy. Aku pancen nindakake. Aku ora percaya yen merek bisa ngentekake jutaan dolar kanggo ngeculake cleavage lan terus nggawe bisnis. Iki minangka tamparan kanggo para pemasar sing kerja keras supaya merek tetep relevan, transparan, profesional lan migunani kanggo pamirsa. Iku cara sing gampang ... lan kayane bisa digunakake. Aku menehi saran marang kabeh klien supaya nggunakake layanan liyane lan tetep adoh. Suwe-suwe,