Lima Posisi Nguntungake ing Pasar wae

Sajrone urip korporat, aku terus gumun karo kesenjangan komunikasi antarane wong-wong sing nggawe produk kasebut, lan wong-wong sing masar lan adol. Minangka tinkerer lan pemecah masalah sosial, aku bakal nyoba golek cara kanggo nggawe jembatan antarane para produsen lan pemasar. Kadhangkala upaya kasebut sukses, nanging kadang-kadang ora sukses. Nanging sajrone nyoba ngatasi cara kerja batin saka