Pemasaran SMS lan Wuku sing Luar Biasa

SMS (sistem pesen cekak) umume tembung liyane kanggo pesen teks. Lan, umume pamilik bisnis ora ngerti, nanging tulisan uga penting kanggo cara pemasaran liyane kayata pemasaran media sosial utawa pemasaran kanthi nggunakake brosur. Keuntungan sing ana gandhengane karo pemasaran SMS tanggung jawab kanggo nggawe salah sawijining pilihan paling apik kanggo macem-macem jinis bisnis, sing ngarepake luwih akeh pelanggan. SMS dikenal kanggo

Apa sing diarani SMS? Pesen Teks lan Definisi Pemasaran Seluler

Apa sing diarani SMS? Apa sing diarani MMS? Apa Kode Cekak? Apa Kata Kunci SMS? Kanthi Pemasaran Seluler dadi luwih utama, aku pikir bisa uga nemtokake sawetara istilah dhasar sing digunakake ing industri pemasaran seluler. SMS (Layanan Pesen Cekak) - Standar kanggo sistem olahpesen telephony sing ngidini ngirim pesen antarane piranti seluler sing kalebu pesen cekak, biasane mung isi teks. (Pesen Teks) MMS (Pesen Multimedia

Cara Nggunakake SMS kanggo Menang Katresnan, Panuntun, Pendapatan

Pesen teks minangka dhasar sukses ing platform pemasaran real estate. Nalika properti entuk pengunjung, dheweke njaluk informasi liwat teks saka tandha sing kita kirim ing pekarangan. Nalika tanggapan diwenehake karo tur seluler lan informasi makelar, makelar kasebut langsung dikabari lan bisa nelpon pengunjung kanggo ndeleng yen butuh pitulung. Cukup, agen sing nggunakake sistem nutup properti kanthi luwih cepet. Teks pemasaran

Ing Video Iki: Nggabungake Video menyang Aplikasi Apa wae

Salah sawijining perusahaan sing apik sing digunakake karo aku yaiku Cantaloupe. Dheweke duwe produk luar biasa sing diarani Backlight sing bakal dadi hosting video kita. Sistem kasebut nyedhiyakake kualitas luar biasa kanggo hosting video online, menehi kepemilikan liwat video kasebut, lan duwe komponen penautan sing apik banget sing ngidini sampeyan menehi tautan langsung ing timeline video sampeyan. Digabungake karo sawetara analytics video sing apik, kalebu paket sing kuat! Wong-wong sing hebat ing Cantaloupe

Aja nganti dadi Hostage dening Pangembang

Pungkasan minggu iki aku miwiti obrolan karo seniman lokal sing wis ngewangi ature karo manajemen sawetara aplikasi web sing diduweni bos. Obrolan kasebut ganti lan sawetara masalah diwiwiti babagan mbayar biaya pangembangan minggon tanpa ana kemajuan karo pangembang sing lagi digarap. Saiki pangembang pengin ngisi biaya liyane kanggo ngrampungake proyek uga saben minggu