Cithakan Kanggo Saben Pesen Teks sing Sampeyan Perlu Kanggo Bisnis

Kayane gampang kaya tombol modern. Kajaba iku ora bisa ditindakake gadget kantor jaman mbiyen. Pesen teks minangka cara sing gampang, gampang lan efektif kanggo ngrampungake meh kabeh bisnis saiki. Panulis saka Forbes nyebut pemasaran pesen teks dadi wates sabanjure. Lan iku sing sampeyan ora pengin ketinggalan amarga pentinge seluler ing lanskap pemasaran digital saiki dadi sing utama. Panliten nuduhake manawa 63% pangguna Smartphone nyimpen gadget

Pemasaran Seluler: Nggawe Pribadi

Survei online Hipcricket 2014, Sikap Pelanggan ing Pemasaran Seluler, ditindakake ing wulan April 2014 lan target 1,202 wong diwasa ing AS. Survei kasebut nemokake manawa Pemasar wis nggunakake ponsel lan konsumen nanggapi. Rong pertiga responden ujar manawa nampa pesen teks saka merek sajrone 6 wulan kepungkur lan meh setengah konsumen nganggep pesen teks kasebut migunani. Nanging, para pemasar ora ngerti apa-apa nalika ngirim pesen sing cocog lan dipersonalisasi, yaiku