Mobile Textarea: Pira Tokoh sing Ditinggalake

Kita nganti Versi 3.0 saka WordPress Mobile Plugin nggunakake fitur Connective Mobile's API lan Text Club. Connective Mobile duwe watesan karakter 150 kanggo pesen Pemasaran Seluler sing pengin disiarake menyang pelanggan. Tinimbang ana wong sing kepengin weruh pirang-pirang karakter sing isih ana, aku ngowahi metode Javascript baris Geeky Grrl kanggo nampilake jumlah karakter sing isih ana: i)