Sigstr: Gawe, Nyebarke, lan Ngukur Kampanye Signature Email Sampeyan

Saben email sing dikirim metu saka kothak mlebu minangka kesempatan pemasaran. Nalika ngirim buletin menyang ton pelanggan, kita uga ngirim 20,000 email liyane ing komunikasi saben dina bolak-balik antarane staf, klien, prospek, lan profesional hubungan masyarakat. Nyuwun kabeh wong kanggo nambah spanduk kanggo promosi kertas putih utawa webinar mbesuk biasane bakal sukses. Umume wong ora nggatekake panjaluk, wong liya ngrusak link,