Kejelasan: Peta Panas lan Rekaman Sesi Gratis kanggo Optimasi Situs Web

Nalika kita ngrancang lan ngembangake tema Shopify khusus kanggo toko busana online, kita pengin mesthekake yen kita ngrancang situs e-dagang sing elegan lan prasaja sing ora mbingungake utawa ngganggu para pelanggan. Salah sawijining conto tes desain yaiku blok informasi liyane sing duwe rincian tambahan babagan produk. Yen kita nerbitake bagean kasebut ing wilayah gawan, bakal nyuda regane lan ditambahake menyang tombol cart. Nanging, yen

Marpipe: Nyedhiyani Pemasar Kanthi Kecerdasan sing Dibutuhake Kanggo Nguji Lan Temokake Kreatif Iklan sing Menang

Wis pirang-pirang taun, para pemasar lan pengiklan gumantung marang data target pamirsa kanggo ngerti ing ngendi lan ing ngarepe sapa sing bakal nggawe iklan kreatif. Nanging owah-owahan anyar saka praktik data-mining invasif - asil saka peraturan privasi anyar lan perlu sing dileksanakake dening GDPR, CCPA, lan Apple iOS14 - nggawe tim marketing scrambling. Minangka akeh pangguna sing milih metu saka pelacakan, data nargetake pamirsa dadi kurang dipercaya. Merk sing unggul ing pasar

Cloud Intelligence Optimizely: Cara Nggunakake Mesin Stats Kanggo A / B Tes sing luwih cerdas, lan luwih cepet

Yen sampeyan pengin mbukak program eksperimen kanggo mbantu nyoba nyoba & sinau bisnis, kemungkinan sampeyan nggunakake Optimizely Intelligence Cloud - utawa paling ora sampeyan wis ndeleng. Ngoptimalake minangka salah sawijining alat sing paling kuat ing game, nanging kaya alat apa wae, sampeyan bisa nggunakake salah yen ora ngerti cara kerjane. Apa sing nggawe Optimizely kuat banget? Inti saka fitur fitur kasebut yaiku sing paling akeh informasi lan

Panganggoan Panganggo: Wawasan Manungsa sing Dituntut kanggo Ngapikake Pengalaman Pelanggan

Pemasaran modern kalebu kabeh babagan pelanggan. Supaya bisa sukses ing pasar sentris pelanggan, perusahaan kudu fokus karo pengalaman kasebut; dheweke kudu empati lan ngrungokake umpan balik pelanggan kanggo terus nambah pengalaman sing digawe lan dikirim. Perusahaan sing nyengkuyung wawasan manungsa lan entuk umpan balik kualitatif saka para pelanggan (lan ora mung data survey) luwih bisa sesambungan karo lan pembeli karo para pelanggan kanthi cara sing luwih migunani. Nglumpukake manungsa