Apa Hacking Wutah? Mangkene 15 Teknik

Tembung hacking asring duwe konotasi negatif sing ana gandhengane amarga nuduhake program. Nanging malah wong sing hack program ora mesthi nindakake perkara sing ilegal utawa nyebabake cilaka. Peretasan kadang-kadang solusi utawa trabasan. Nindakake logika sing padha kanggo marketing uga bisa digunakake. Iku hacking tuwuh. Peretasan pertumbuhan wiwitane ditrapake kanggo para startup sing kudu nggawe kesadaran lan adopsi… nanging ora duwe anggaran pemasaran utawa sumber daya kanggo nindakake.

8 Langkah Kanggo Nggawe Kaca Landing sing Efektif

Kaca kebangkrutan minangka salah sawijining dhasar dhasar sing bakal mbantu pelanggan navigasi liwat lelungan sing tuku. Nanging apa sejatine? Lan sing luwih penting, kepiye cara nggawe bisnis kanthi khusus? Kanggo ringkes, kaca landas sing efektif dirancang kanggo nggawe calon pelanggan tumindak. Iki bisa uga kanggo ndhaptar dhaptar email, ndhaptar acara sing bakal teka, utawa tuku produk utawa layanan. Nalika target awal bisa beda,

Ningkatake Penjualan lan Produktivitas karo 6 Hacks Iki

Aku seneng banget nggunakake paling akeh saben dinane lan aku nyoba supaya kabeh karyawan bisa produktif - utamane tim sales, sing dadi departemen paling penting ing perusahaan SaaS.

15 Tips Pemasaran Seluler kanggo Nggawe Penjualan Liyane

Ing pasar sing kompetitif saiki, ana prekara sing kudu ditemtokake: upaya pemasaran online sampeyan kudu kalebu strategi pemasaran seluler, yen ora bakal entuk akeh tumindak! Akeh wong saiki wis ketagihan ing telpon, biasane amarga wis biasa karo saluran media sosial, kanthi kemampuan komunikasi kanthi cepet karo wong liya, lan uga kudu "tetep cepet" karo prekara sing penting utawa sing kurang penting. . Minangka Milly Marks, ahli ing