YouTube: Apa Strategi Video Sampeyan Ana?

Wacan: 2 menit Kita mesthi fokus ing kesenjangan nalika nerangake strategi pemasaran digital klien. Mesin telusuran ora mung saluran kanggo bisnis lan konsumen kanggo nemokake merek sing digoleki, algoritma uga minangka indikator panguwasa merek kanthi online. Nalika nganalisa konten sing narik kawigaten merek, kita mbandhingake konten ing saben situs pesaing kanggo ndeleng apa bedane. Asring, salah sawijining pembeda yaiku

7 Video Sampeyan Kudu Nggawe Kanggo Nambah Hasil Marketing

Wacan: 2 menit 60 persen pengunjung situs bakal nonton video luwih dhisik sadurunge maca teks ing situs sampeyan, kaca kebangkrutan, utawa saluran sosial. Pengin nambah keterlibatan karo jaringan sosial utawa pengunjung web? Gawe sawetara video sing apik kanggo target lan dituduhake karo pamirsa. Salesforce nggabungake infographic sing apik iki kanthi spesifikasi ing 7 papan kanggo nggabungake video kanggo ndamel asil pemasaran: Wenehi video sambutan ing kaca Facebook lan terbitake