Nggunakake AI Kepemilikan BlueOcean Kanggo Mbukak Kunci Wawasan Brand Fitness sing Disambungake

Saben taun, utamane nalika nyedhak ing preinan lan mikirake kampanye sing ora bisa dilalekake taun iki, ana pirang-pirang pertempuran kanggo ndeleng merek endi sing narik kawigaten para pamirsa. Kanthi stres lan kahanan sing durung mesthi sing ditindakake pandemi taun iki, ana perang anyar, lan wektu iki dadi perang kanggo kesehatan kita. Nalika adaptasi kanggo nindakake kabeh saka omah, kita nyekseni kepiye pandemi iki nimbulake masa depan kesehatan. Peralatan ing omah sing cerdas kaya

Apa Penjualan Bakal Diganti Robot?

Sawise Watson dadi juara Jeopardy, IBM gabung karo Klinik Cleveland kanggo mbantu dokter nyepetake lan ningkatake tingkat akurasi diagnosis lan resep. Ing kasus iki, Watson nambah katrampilan dokter. Dadi, yen komputer bisa mbantu nindakake fungsi medis, mesthine bakal ana sing bisa nulungi lan nambah katrampilan saka salesperson. Nanging, apa komputer bakal ngganti personel sales? Guru, sopir, agen perjalanan, lan

Martech Zone: Sugeng Rawuh ing Publikasi Martech Anyar Kula!

Wis setaun wiwit pungkasan nulis maneh situs WordPress kita. Nalika aku seneng tata letak, aku duwe akeh plugin lan kustomisasi supaya bisa dienggo kaya sing dakkarepake. Kanthi WordPress, sing bisa miwiti ngeja bencana saka sudut pandang kinerja lan aku ndeleng retakan ing dhasar kasebut. Dadi, aku golek desain sing bisa nggabungake uga tampilan sing gedhe banget