Zyro: Gampang Nggawe Situs utawa Toko Online Kanthi Platform Terjangkau Iki

Kasedhiyan platform pemasaran sing terjangkau terus ngematake, lan sistem manajemen konten (CMS) ora beda. Aku wis kerja ing sawetara platform CMS eksklusif, open-source, lan mbayar sajrone pirang-pirang taun… sawetara luar biasa lan sawetara cukup angel. Nganti aku ngerti apa tujuan, sumber daya, lan proses klien, aku ora menehi rekomendasi babagan platform sing bakal digunakake. Yen sampeyan bisnis cilik sing ora bisa nyelehake puluhan ewu dolar