Privy: Tuwuh Penjualan Toko Online Kanthi Platform Pemasaran E-dagang Lengkap Iki

Duwe platform pemasaran sing dioptimalake lan otomatis minangka unsur kritis saben situs e-commerce. Ana 6 tumindak penting sing kudu ditindakake dening strategi pemasaran e-commerce babagan olahpesen: Tuwuh Dhaptar Sampeyan - Nambahake diskon sambutan, spin-to-wins, fly-out, lan kampanye niat metu kanggo nambah dhaptar sampeyan lan nyedhiyakake tawaran milutaken kritis kanggo nambah kontak. Kampanye - Ngirim email sambutan, buletin, tawaran musiman, lan teks siaran kanggo promosi tawaran lan

DESelect: Marketing Data Enablement Solutions kanggo Salesforce AppExchange

Penting banget kanggo para pemasar nggawe perjalanan 1: 1 karo pelanggan kanthi skala, kanthi cepet, lan efisien. Salah sawijining platform pemasaran sing paling akeh digunakake kanggo tujuan iki yaiku Salesforce Marketing Cloud (SFMC). SFMC nawakake macem-macem kemungkinan lan nggabungake multifungsi kasebut kanthi kesempatan sing durung tau sadurunge kanggo para pemasar nyambungake karo pelanggan ing macem-macem tahapan perjalanan pelanggan. Awan Pemasaran, umpamane, ora mung ngaktifake pemasar kanggo nemtokake data

ActiveTrail: Platform Pemasaran Email lan Marketing Otomatis sing Gampang Digunakake

Kanthi cabang ing AS, Israel, Jerman, Prancis lan Amerika Latin, ActiveTrail ngewangi bisnis kanthi macem-macem bentuk lan ukuran, ing saindenging jagad, kanggo ngraketake sesambungan karo klien. Wiwit diwiwiti minangka proyek internal, perusahaan kasebut dadi panyedhiya layanan email multi-saluran utama, nawakake platform pemasaran canggih. Fitur Platform Marketing Email AktifTrail Kalebu Pemasaran Email - Gampang nggawe kampanye email responsif seluler. Alat ekstensif kalebu pemicu, manajemen kontak, editor gambar, ulang tahun